Vad gör man inte för pengar?

Jag ska på casting imorgon. En kompis till mig jobbar på en castingbyrå, och nu behöver de visst en europeisk tjej till en reklamfilm för den regionala turistbyrån.

Jag har aldrig drömt om att bli skådespelare, och tror inte att jag är särskilt bra på det heller. Och när mitt ex, som pluggade till filmare, spelade in en kortfilm var jag statist. Det var bland det tråkigaste jag gjort, så vansinnigt långtråkigt det är mellan tagningarna, och att göra samma sak i typ femton tagningar.

Men nu skulle jag ju vara helt perfekt för den här reklamfilmen enligt min kompis. Och jag försäkrade mig om att jag får ta med dator och böcker och plugga i väntetiderna.

Jag kan tänka mig tusen roligare grejer att spendera en hel lördag på. Men de betalar en fjärdedel av min månadslön för den där enda dagen arbete, så jag ska på casting imorgon.


2 responses to “Vad gör man inte för pengar?

  • Annaluna

    Alltid kul när man blir erbjuden 🙂

    Jag blev ”värvad” till BULLEN BREVFILM när jag gick på högstadiet, haha, det var två spännande dagar med inspelning. Sen skämdes jag när jag såg mig själv på tv;)

  • Sen sist « Jag i Underlandet

    […] torsdags blev jag uppringd av castingföretaget som undrade om jag var intresserad av att vara med i en reklamfilm för ett pensionsbolag på […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: