Vargen rånar farmors godisbutik, typ

Som motvikt till brottsligheten här i Underlandet, där polisen inte ens tycker det är värt att ta upp anmälan för ett rånöverfall med pepparsprej, är det upplyftande att läsa om den svenska organiserade brottsligheten i DN…


3 responses to “Vargen rånar farmors godisbutik, typ

 • inte skyldig

  haha så himla kul. ba hej jag är med i skitfarlig organisation som har skitfarligt namn och så gör jag skitfarliga grejer, dvs. sno kakor. så himla farligt.

 • Annaluna

  Det är en relativ värld vi lever i.. :0

  Hahaha! (Hahaha åt artikeln i DN, inte åt att du blev rånad. Dock kan ju tilläggas att Sverige t.ex. har högst antal våldtäkter i hela EU, säkert i hela världen, som du redan vet – hemskt att en artikel om stölder av småkakor kan få sånt fokus jämfört med allt kvinnovåld…)

 • underlandet

  Inteskyldig: Precis =)

  Annaluna: Jo, visst har du rätt, och såklart finns det värre brottslighet i Sverige än kaktjuvar. Men angående våldtäkter undrar jag ändå över siffrorna. Visst är det alldeles för många, en är redan en för mycket, men jag har ändå svårt att tro att Sverige är värst i EU. Kan det inte vara så att Sverige har högst anmälningsfrekvens och tillförlitligast statistik?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: