High school called, they want their drama back

Alltså herregud. Så mitt liv som såpopera som hade sitt pilotavsnitt för ett år sedan har gått in i andra säsongen i och med Den Därs återkomst och intrigerna har tagit helt bisarra proportioner.

Det hela började med att Catica lät Den Där och Den Nya bo hos dem, eller som Kalle sa gav den där skitstöveln politisk asyl. Kalle, han som var Den Därs bästa vän och Den Nyas ex, han som aldrig kommer att komma över sveket och aldrig kommer att tala med Den Där mer i hela sitt liv.

Han som även är Caticas bästa vän.

Att de fick bo hos henne kunde han ändå ta, även om han inte var så nöjd över situationen, och Catica som fyllde år förra veckan hade födelsedagsfest utan att bjuda Den Nya, en av hennes bästa vänner, allt för att Kalle skulle vara nöjd.

Men sen kom nästa bomb. Den Där och Den Nya ska gifta sig. Om två veckor.

Kalle påstår att han är helt över Den Nya, men han låter sig påverkas väldigt mycket för att vara någon som redan gått vidare.

Hur som helst. Den utlösande faktorn för den stora intrigen var att Den Där och Den Nya kom tillbaka till Underlandet med ett förslag till Catica, ett vandrarhem i Brasilien som ägaren hyr ut under ett år, Den Nyas och Caticas stora chans att förverkliga en dröm de haft i flera år. Så i augusti åker de, Den Där, Den Nya, Catica och hennes man, och driver ett vandrarhem i Brasilien tillsammans.

Droppen som fick bägaren att rinna över. För Kalle handlar det inte om att det är Caticas liv och hennes chans och hennes drömmar. Det handlar om lojalitet och att välja sida och att Catica har ställt sig på the bad guys sida.

Inte nog med det, som varje såpopera av rang har det även dykt upp nya karaktärer i intrigerna. För det finns en annan vän, Allan, också vän med alla, sedan flera år tillbaka. Han har helt plötsligt bestämt sig för att Catica har svikit deras fleråriga vänskap, och han och Kalle har så gott som sagt upp vänskapen med henne.

WTF?

Väx upp, för fan, och kom över er själva.

Annonser

2 responses to “High school called, they want their drama back

  • Annaluna

    haha, jag hängde inte ens MED i vem vad hur när, förutom att Den Där ska gifta sig (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Shit, hur känns det?!?! Hoppas INGENTING.

  • underlandet

    Alltså jag vet. Jag hänger knappt med själv. Jag tänkte att jag skulle göra ett slags flödesdiagram över det hela, men det visade sig vara omöjligt.

    Att han ska gifta sig… Ingenting, faktiskt. Det är skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: