Revolutionären på msn

Jag: Du… det här har snurrat i mitt huvud på sistonde… vad vill du?

J: Alltså, är du okej med saker och ting som de är och att de förblir så, eller vill du något mer, kanske inte just nu, men i framtiden?

J: För grejen är att jag inte vet exakt vad jag vill, men i fredags presenterade några kompisar mig för en kille som gillar mig en massa och han är jättetrevlig och bra etc etc, men… det är som att jag inte riktigt kan gilla honom fullt ut för att jag gillar ju dig, och jag blir helt snurrig för jag vet liksom inte…

J: Fattar du?

Revolutionären: Ja…. jag vet inte vad jag ska säga

J: Jag vet att det är en helt cepe konversation att ta på msn, men ändå.

R: Ja, alltså först och främst så vet inte jag heller vad jag vill, men som jag sa en gång förut, det känns bra med dig, men jag vet att det du kanske vill är något mer stabilt.

J: Ja… jag vet inte om jag vill det.. kanske… jag tror att kanske inte nödvändigtvis just nu, men det kanske är vad jag vill längre fram?

R: Och det är inte ditt fel. Det kanske är mitt fel, för det kanske är det det handlar om. Och just nu vill jag inte tänka på hjärte-grejer, även om det inte måste betyda att jag inte vill ha något med dig. Men hur som helst är en sak säker och det är att om du träffar någon som kan ge dig den stabilitet du söker så kör på det… bara du berättar för mig.

J: Alltså, jag var helt nöjd med saker och ting, tills den här personen dök upp och fick mig att börja fundera över en massa saker, för han är perfekt ”på papper”, i teorin alltså, men i verkligheten är du där i mitt huvud. Fattar du?

R: Ja

J: Och jag vet inte vad jag vill

R: Grejen är att jag är i samma situation. Jag tror att jag har behövt vara ensam sedan länge, och jag vet inte, det är jobbigt att jag inte kan vara det, kanske är det för att jag ändå inte vill vara helt ensam. Hur som helst, jag vet inte. Men jag tror att jag inte vill ha något väldigt formellt förhållande just nu, för jag vet inte vad jag ska göra av mitt liv den närmaste framtiden, och allt hänger ihop.

J: Ja, jag fattar. Men jag tror ändå inte att vad jag vill eller söker just nu är ett formellt förhållande, det handlar mer om att veta om det kan eller inte kan bli så längre fram. Alltså, om det med tiden blir något mer, eller om det är det här och det inte kommer att bli mer någonsin.

R: Ja, kan kan det ju alltid, men det är ju svårt att säga, tror du inte det? Det är ju inte som att allt redan står skrivet, det skrivs varje dag från det du gör längs vägen du går.

J: Ja, såklart. Men man kan ju ändå veta om man skulle vilja eller inte. Sen hur det blir det är ju omöjligt att säga.

J: Och det här var inte ett snack jag hade tänkt att vi skulle ha… bara att de senaste händelserna har fått mig att fundera tusen varv på allt.

R: Jag har alltid sagt till dig att du är jävligt cool och det är klart att det skulle vara schysst att ha något med dig. Och om jag tänker så är det väl möjligt med något längre fram… Du måste förstå att när jag säger att det byggs dag för dag är det inte för att dra utan för att som jag säger vet jag inte vad jag vill med mitt liv den närmaste framtiden.

J: mmm… och fortfarande har jag ingen aning vad jag ska göra.

R: Hur som helst, gör vad du känner och tänk inte så mycket

J: Ja… du är ju också jävligt cool, jag gillar att vara med dig… och jag var inte ute efter något mer just nu, bara att det här började pressa mig. Men jag vet inte. Grejen är att jag vet inte heller vad jag känner.

R: Men om du känner dig pressad beror det nog på något.

J: För min rationella sida säger att jag borde ge det här en chans, det verkar ju bra… men samtidigt känns det inte så schysst mot honom att börja något om jag inte är övertygad eftersom jag gillar en annan.

R: Men det kan ju vara så att du i grunden söker något mer seriöst. Tror du inte?

J: Med dig?

R: Nej, inte med mig, mer generellt. Det kan ju vara så att du vill ha något seriöst, eller mer känslomässig stabilitet.

J: Kanske… Men det stör mig att en jättebra person dyker upp, som vill vara med mig och som har tusen saker som jag söker och som i teorin är jättejättejättebra och så kan jag ändå inte riktigt…

R: Ja, det enda jag säger är att om det fick dig att fundera är det av en anledning. Det är ditt beslut, tänk inte på de andra, tänk på dig själv… Hur som helst vet du att du är väldigt speciell för mig, och även om det skulle vara som kompisar, som jag sa förut, du är den enda som jag skulle kunna fortsätta vara kompis med efter allt som hänt, utan konstigheter.

R: Helt seriöst så vill jag vad som är bäst för dig. Jag tycker om dig och sök efter vad som är bäst för dig, och låt dig inte påverkas av mig. Ta det beslut som är bäst för dig.

J: Jag vet bara inte vilket det är… Hur som helst, jag tycker mycket om dig också, det vet du. Jag ska tänka på saken.

R: Jag väntar på vad du bestämmer dig för, om du vill ha något med den här killen. Oroa dig inte, för jag kommer inte att försvinna hur som helst.


2 responses to “Revolutionären på msn

  • annaluna

    Utifrån vad jag läst så känns det lite som att du kanske vill ha något seriöst, egentligen, och Revolutionären kommer inte ge dig det, för oavsett var man är i livet vill man vara tillsammans om man är kär, tror jag. Man kan ju aldrig veta i alla enskilda fall, men jag tror det. Även om man har tänkt att vara själv och det inte passar – kommer det där BOOM så vill man, oavsett. Och frågan är ju om du vill lite halvt? Eller om du kanske gillar revolutionären lite extra för att han är svår? Kanske är det lite mer spänning och utmaning? fan vad svårt!

  • underlandet

    Det har du nog kanske rätt i, jag har bara så svårt att släppa honom när det är så mycket som stämmer.
    Och ja… kanske lockar han lite mer för att han är så svår… Suck. Varför vill hjärtat inte ha den lättaste?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: